top of page
Anchor 1

Ons team

Bekijk ons sterke team

Over ons

Aan het begin van het schooljaar 2019/2020 zaten wij  (Angelo, Nick en Sten) voor het eerst met zijn allen in de klas. Na een aantal maanden van gezellige fotografie uitjes met zijn allen, kreeg Sten een opdracht voor de voeten geschoven. Deze fotografie opdracht is met succes samen met Nick afgerond. Deze samenwerking beviel vanaf het gelijk al erg goed. Een aantal maanden verder kregen wij een tweede uitnodiging voor een videoproductie. Dit was destijds de eerste keer dat wij zoiets zouden doen.  

Het leek ons handig om op dat moment extra handen mee te nemen voor het geval dat het ons te veel werd. Dat was in dit geval Angelo! De klus verliep voorspoedig en de klant was zo tevreden dat er meer klussen volgden. Ook beviel de samenwerking zo goed dat wij hier besloten ons bedrijf van te maken en zodoende is Cinegenix in leven gebracht!

Twee jaar later en inmiddels de studies afgerond zijn wij klaar voor het echte werk!

Neem jij samen met ons de volgende stap?

Angelo Schuit

Mede eigenaar

Bij Cinegenix ligt mijn focus bij het grafische, sign en animatiewerk. Daarnaast werk ik altijd mee aan de videoproducties.

Sten Bergman

Mede eigenaar

Bij Cinegenix focus ik mij vooral op de audiovisuele kant van het bedrijf. Daarnaast houd ik mij samen met Nick nog bezig met de fotografie en met Angelo voor de animaties.

Nick Huber

Mede eigenaar

Mijn rol bij Cinegenix is vooral gericht op de fotografie, naast het fotograferen ben ik ook bezig met de audiovisuele producties en het grafische werk.

It's important to have fun

Wat leuke behind the scènes en outtakes.

bottom of page