top of page

Staman Steel
Bedrijfsfilm

Voor Staman Steel hebben wij een bedrijfsfilm gerealiseerd. Dit met doel om hun visie de wereld in te helpen.

Aan het eind van 2021 zijn wij met Erik en Youri om de tafel gaan zitten voor hun bedrijfsfilm. Er was nog niet eerder een bedrijfsfilm gemaakt voor Staman Steel. In dit geval betekende dat dat wij vrij uit werden gelaten om met een goed concept te komen. Gezamenlijk zijn wij hier ook mee aan de slag gegaan.


Een quote van de website.
Wij zijn een gecertificeerd lasbedrijf met de beste lasspecialisten. Door het gebruik van verschillende soorten lastechnieken en de beste materialen en lasbenodigdheden, leveren wij altijd de beste kwaliteit. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en helpen u graag met het uitvoeren van uw project, wat uw vraag ook is. Van kleine eenvoudige opdrachten tot complexe lasconstructies. Wij realiseren het voor u.

Het belangrijkste om terug te brengen was de kwaliteit lastechnieken, Twentse nuchterheid en korte lijntjes dat het bedrijf hanteert omtrent de klanten. Door middel van de voice over en muziek hebben wij er weten een extra kick aan te geven. Hieronder een link naar de video op de sociale media kanalen en website van Staman Steel

Bekijk het project ook hier!

Leuke statistieken van de video

156

Shots

113

Gigabytes

Project Gallery

bottom of page